Køling

Optimal køling er skrevet for at give en grundlæggende forståelse af det komplicerede emne køling af mælk. Det er på grundlag af de fysiologiske, biologiske og adfærdsmæssige platforme, der præsenteres her, at DeLaval produkterne er udviklet.

Vores filosofi er at arbejde i harmoni med biologi, miljøet og de naturlige livsprocesser, med at opnå optimal ydelse og køling af naturens mest perfekte levnedsmiddel - mælk.

Vi vil især gerne takke følgende for al deres hjælp
(i alfabetisk rækkefølge):

S. Y. Jansen Friesland Dairy Foods Director, Transport Raw Materials 

A. P. M. Rombouts Campina Melk Unie, Union, Transport and Quality Chief 

P. Schriemer, Viro Food Energy Engineer 

G. Wever, Wever Architects Engineer

Optimal køling - læs mere

Klik på billedet for at læse magasinet


Vil du vide mere?

www.milkproduction.com
Sponsoreret af DeLaval

At DeLaval we use cookies to make your website experience better. You can change your web browser settings if you do not allow cookies or do not want cookies to be saved. Read more about how DeLaval handles cookies. I have read and accepted the information on how DeLaval handles cookies.