Rengøring

Rengøring er fjernelse af mælkerester fra alle steder, som er i kontakt med mælk i malkeanlægget. Hvis denne proces ikke udføres, falder mælkekvaliteten og forårsager en negativ virkning på al  efterfølgende mælk, der passerer gennem malkesystemet. For at sikre den højeste mælkekvalitet skal det undgås.

Landbrug er for altid, kvalitet skal også være for altid. Derfor har vi en forpligtelse til at informere landmændene korrekt og sikre, at de bruger deres udstyr til at levere konsummælk af højeste kvalitet.

Mælk er et af de vigtigste animalske konsumprodukter. Kravet til mælkeproduktion er fremstilling af mælk med høj kvalitet og en sammensætning, der svarer til kundernes krav. 

For at sikre at dette sker, skal vi fokusere på visse områder. Et af disse områder er rengøring, som er et meget vigtigt element for enhver mælkeproducent, der vil opnå det højeste kvalitetsniveau og - i sidste instans - rentabilitet.

Optimal rengøring - læs mere

Efficient cleaning

Klik på billedet for at læse magasinet


Vil du vide mere?

www.milkproduction.com
Sponsoreret af DeLaval

At DeLaval we use cookies to make your website experience better. You can change your web browser settings if you do not allow cookies or do not want cookies to be saved. Read more about how DeLaval handles cookies. I have read and accepted the information on how DeLaval handles cookies.