Bæredygtighed

Vi er en del af en værdikæde, der sigter mod at øge produktionen for at sikre fødevaresikkerhed til 7 milliarder mennesker - et tal som forventer at være omkring 9 milliarder i 2050.

Fødevareproducenter har brug for at øge rentabiliteten og produktiviteten, samtidig er de også nødt til at reducere miljømæssige påvirkninger. Videnskabelige undersøgelser viser, at vi skal øge hastigheden af forandringer og vise, at det er på gårde, at de største produktivitsfremgange kan foretages.

Bæredygtighed bliver af DeLaval defineret inden for fire områder: Miljø, Dyrevelfærd, Socialt ansvar og Rentabilitet.

Målet er at reducere det miljømæssige fodaftryk og samtidig forbedre fødevareproduktion, rentabiltet og trivsel for mennesker og dyr. Vores rolle er at gå sammen med kunder og hjælpe dem teknologi og viden, som de har brug for til at forbedre produktiviteten - at gøre mere med mindre.

DeLavals vision

At DeLaval we use cookies to make your website experience better. You can change your web browser settings if you do not allow cookies or do not want cookies to be saved. Read more about how DeLaval handles cookies. I have read and accepted the information on how DeLaval handles cookies.