Food for Development

Mælk er vores første mad og giver grundlæggende byggesten til et godt helbred med livslange fordele. Det er kendt, at kalcium i mælk er med til at opbygge og vedligeholde stærke knogler og tænder. Mælk og mælkeprodukter er den rigeste kilde til kalcium. 

Forskning har fundet frem til mere end 100 forskellige indholdsstoffer i mælk. Det er bevist, at forbrug af mælk og mælkeprodukter kan nedsætte blodtrykket, huller i tænder, risikoen for cancer og styrke knogler og immunforsvar.

Mælk, bæredygtighed og sociale programmer

Skolemælksprogrammer

Food for Development kontoret igangsætter og støtter skolemælksprogrammer og udviklingsprojekter om mælk i udviklingslande. Formålet med projekterne er at opnå bæredygtig udvikling om mælk ved at arbejde for, udvikle og forbedre den lokale mælkesektor fra ko til forbruger.

Skolemælksprogrammer baseret på lokalt produceret mælk arbejder ofte som en katalysator ved at skabe krav til lokalt produceret kvalitetsmælk og danne basis for bæredygtig, økonomisk udvikling. 

Støtte til de Forenede Nationers Udviklingsprogram

Food for Development kontoret arbejder for og deltager i offentlig-private partnerskaber. I 2005 blev DeLaval og Tetra Paks mad til udviklingsaktiviteter valgt af FN’s Levnedsmiddel- og Landbrugsorganisation (FAO) som et godt eksempel på samarbejde mellem FAO og den private sektor.

Der var yderligere anerkendelse, da Mad til udviklingsaktiviteter i 2006 fik tildelt den prestigefyldte World Business Award for at støtte de Forenede Nationers Millennium udviklingsmål. Mad til udvikling er i øjeblikket involveret i mælkeudviklingsprojekter eller skolemælksprogrammer i mere end 40 lande verden over. 

At DeLaval we use cookies to make your website experience better. You can change your web browser settings if you do not allow cookies or do not want cookies to be saved. Read more about how DeLaval handles cookies. I have read and accepted the information on how DeLaval handles cookies.